Új Renault ESPACE

Utazás, az elegancia útján

Az utastér kényelme

A technológia a nyugalom szolgálatában


Renault EASY DRIVE vezetéstámogató technológiák, Renault CONNECT megoldások,
MULTI-SENSE rendszer… Ismerje meg a mindennapokat megkönnyítő innovációkat!  

1576575014165.jpg

MULTI-SENSE


A Renault MULTI-SENSE rendszer segítségével Ön állíthatja be az Új ESPACE működését, illetve kedve szerint személyre szabhatja az alábbiakat: hangulatvilágítások, adaptív felfüggesztés, 4CONTROL négykerék-kormányzás, motorhang és -reakció…

1576575471994.jpg

Renault EASY DRIVE - Vezetéstámogató technológiák


Vezessen gondtalanul! Adaptív LED MATRIX VISION fényszórók, EASY PILOT Forgalmi és Autópálya asszisztens Stop&Go funkcióval, Tolatóradar kresztirányú forgalomfigyeléssel… Aktív vészfékrendszer kerékpáros- és gyalogosérzékelővel… Ismerje meg az Új ESPACE csúcstechnológiás megoldásait, és utazzon teljes nyugalomban.

1576575012043.jpg

EASY LINK Multimédia rendszer


Okos navigáció, a térképek automatikus frissítése, online kapcsolat, rádió, mobilalkalmazások… A Renault EASY LINK rendszerrel az utazás során folyamatosan kapcsolatban maradhat, az adatokat pedig megtekintheti az Új ESPACE 9,3’’-os érintőképernyőjén.

Kényelem és variálhatóság

Törjön ki a hétköznapokból!


A tágas, variálható és kényelmes Új ESPACE egyedi utazásokra invitálja.

1576575010037.jpg

Elegancia a kényelem szolgálatában


Induljon útnak elegánsan... Az 5 vagy 7 férőhellyel is választható Új ESPACE ideális partner a hosszabb utakon, hiszen kényelmes, gondosan kialakított belső térrel várja utasait. Készen áll a különleges élményre?

1576575012822.jpg

Variálhatóság, igény szerint


Ismerje meg az autó variálhatóságát! Együttesen vagy külön-külön is lehajthatja az Új ESPACE üléseit egyetlen kattintással, a One Touch variálhatóságnak köszönhetően pedig aktuális hangulata szerint alakíthatja ki az autó belső terét.

Márkáink