tajekoztato.jpg

 

Továbbra is állunk rendelkezésére!

 

Tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy márkakereskedéseink Fóton és Gödöllőn egyaránt mindenben alkalmazkodnak a jelen helyzetben elvárható, kormányrendeletben leírt magatartásnak. 2020. május 22-étől visszatérünk a korábbiakban megszokott nyitvatartáshoz. 

Hétköznapokon: 8.00 – 17.30 óra között
Szombaton: 9:00 - 13:00 között


Kollégáink és ügyfeleink egészségére egyaránt vigyázunk, ezért a szalonokban is érvényesek az ismert biztonsági előírások. Márkakereskedéseinkben kézfertőtlenítők kerültek kihelyezésre, és nálunk is érvényesek a zárt térben alkalmazandó szabályok, kötelező a maszk viselése, ügyfeleinket kérjük a megfelelő védőtávolság betartására. 

A jelenlegi vészhelyzeti időszak alatt soronkívüliséget biztosítunk azon ügyfeleinknek akik a járvány elleni védekezésben aktív résztvevőként tevékenykednek.

Márkakereskedéseink Fóton és Gödöllőn kapacitás függvényében, és díjazás ellenében biztosítják a hozom-viszem szolgáltatást is, mely segítségével otthonát sem kell elhagynia a javításért, karbantartásért. Egyeztessen kollégáinkkal!

Továbbra is várjuk megkereséseiket és buzdítunk mindenkit, hogy otthonról, a digitális csatornáinkat használva lépjenek kapcsolatba velünk. Kérjen árajánlatot és rendelje meg kiválasztott modelljét online, kollégáink segíteni fognak a folyamat minden szakaszában!

 

 

Újdonság! 

Már Viberen keresztül is elérhetőek vagyunk, kollégáinkkal akár videochaten keresztül is felvehetik a kapcsolatot!

Fót

Nargangné Békési Szilvia 06-20-977-0310
Gödöllő Horváth Balázs 06-20-549-9617

 

Vigyázzunk egymásra! Jó egészséget kívánunk!

 

Békési Fót Kft.


 
Márkáink
Renault Dacia