A Békési Renault és Daica márkakereskedésbe a használt autók beszámításával és felvásárlásával is foglalkozunk, így nálunk könnyedén megszabadulhat az eladás összes nyűgétől.
Autóját igény szerint akár bizományba is átvesszük és a piacon elérhető legjobb áron értékesítjük.
Kérjük, adja meg az alábbi adatokat értékesítési tanácsadóinknak, akik egyedi ajánlatot készítenek az ön számára.

Pole je povinné
Pole je povinné
Pole je povinné
Pole je povinné

Pole je povinné
Kérem akkor töltse ki ha a fenti kérdésnél egyebet jelölte meg.
Pole je povinné
Pole je povinné
Pole je povinné
Tájékoztatjuk, hogy az itt megadott személyes adatait a Renault Hungária Kft. és a márkakereskedői hálózatának tagjai közös adatkezelőkként, az Ön kérésére, a kérdésének megválaszolása céljából kezelik. Személyes adatainak megadása nélkül a kérését nem tudjuk teljesíteni, így azok közlése a kérdésének megválaszolása érdekében feltétlenül szükséges. Személyes adatait a kérdésétől számított 3 évig tároljuk. Tájékoztatjuk továbbá, hogy az itt megadott személyes adatait potenciális ügyfél adatbázisunkban, piackutatási és elemzési célokra is használjuk, a termékeink és szolgáltatásaink jövőbeni fejlesztéséhez, valamint leendő és meglévő ügyfeleink igényeinek megismerése és jobb kiszolgálása érdekében.
Pole je povinné
Az Önt megillető jogok megismerése és az adatkezeléssel kapcsolatos kiegészítő információk érdekében kérjük, keresse fel a https://www.renault.hu/adatvedelmi-szabalyzat.html oldalt! A Renault Hungária Kft. adatvédelmi tisztviselője a dpo.hungary@renault.hu címen érhető el.
Márkáink