Fleet tartós bérlet - E-TECH

Elektromobilitás Neked!

Elektromos, hibrid és plug-in hibrid technológiáinknak köszönhetően még sosem volt ennyire egyszerű a környezetkímélő közlekedés. Ezeket az autókat cégautóként használva tartós bérlet ajánlatainkban is valós alternatívát jelentenek az eddig általános erőforrásokkal meghajtott járművekkel szemben.

A tartós bérlet konstrukcióban üzemeltetett e-tech járművek nem csak áramot termelnek, hanem költséget takarítanak meg. Ezzel is javítva a TCO mutatót.

A Békési-Fót Kft. egyéni és társas vállalkozásoknak biztosít tartós bérlet, flottakezelés szolgáltatást minimum egy éves futamidőre.

Válasszon az alábbi modellek közül és kérjen tanácsadást, vagy egyedi ajánlatot.


 

Gyorsulás, reakcióképesség és takarékosság...

... az Új CLIO sokoldalúságával és kényelmével együtt.

Az új, automatikusan feltölthető hibrid motornak köszönhetően az Új CLIO E-TECH Hybrid páratlan vezetési élményt, illetve alacsonyabb fogyasztást biztosít.

Ha hibrid autóra vált, alacsonyabb költségekkel számolhat az üzemanyag-fogyasztásra vonatkozóan mind az országúton, mind a városban, ahol akár 40%-kal kevesebbet fogyaszthat a benzines autókhoz képest. Az Új CLIO E-TECH Hybrid volánja mögött teljes nyugalomban utazhat: nagy hatótávolság, vezeték nélkül… és a CLIO teljes kényelme!

 

Bérleti díj havonta 126.000,- Ft + ÁFA, azaz 4.200,- Ft + ÁFA / nap.*

fleet_clio.jpg
fleet_captur.jpg

 

Elektromos autózás, igény szerint!

Az elektromos autó reakcióképessége egy hibrid modellben? Ezt biztosítja az Új CAPTUR E-TECH Plug-in Hybrid. A modell csendesen indul el, illetve ugyanolyan szinten gyorsul, mint egy teljesen elektromos autó – így biztosítva a legkiválóbb élményt.

Az új, tölthető hibrid motornak köszönhetően az Új CAPTUR E-TECH Plug-in Hybriddel a hét folyamán elektromosan autózhat, míg a hétvégén a nagyobb utakra hibrid módban indulhat el! Semmiféle kompromisszumra nincs szükség.

 

Bérleti díj havonta: 153.000,- Ft + ÁFA, azaz 5.100,- Ft / nap.*

 

Kézben tartott fogyasztás...

... csend, kényelem, rugalmasság!

A Renault DP WORLD F1® Team és a Z.E. területén szerzett szakértelmünk által megalkotott, tölthető E-TECH motor a páratlan vezetési élményt az elektromos mód előnyeinek biztosításával adja meg.

A hibrid sokoldalúsága: a benzinmotort és 2 elektromos motort ötvöző rendszernek köszönhetően könnyedén válthat az utazások során az elektromos és a benzines üzemmód között. Hétköznap közlekedjen teljesen elektromos módban, hétvégén pedig váltson hibrid módba és felejtse el a hatótáv jelentette korlátokat!

 

Havi bérleti díj: 171.000,- Ft + ÁFA, azaz 5.700,- Ft + ÁFA / nap

megane.jpg

* A feltüntetett adatok tájékoztató jellegűek, és nem minősülnek ajánlattételnek.

A gépjárművek elérhetősége, a műszaki adatok és megoldások eltérhetnek, és bármikor módosíthatók.

Részletekért keresse értékesítő kollégáinkat Renault Márkakereskedéseinkben Fóton és Gödöllőn.

A képek illusztrációk.

Értékesítő munkatársaink állnak rendelkezésére!

Személyes adatok

Pole je povinné
Pole je povinné
Pole je povinné
Pole je povinné
Kérjük, segítse munkánkat azzal, hogy megad pár további információt.
Pole je povinné

__legal_notice__
Pole je povinné
Márkáink