Új Renault ZOE

zoe_ok.png

Új Renault ZOE most akár 2 500 000 Ft állami + 1 500 000 Ft Renault-támogatással!1

A városi elektromos kisautó, amely felvillanyozza a mindennapjait!

Modern és dinamikus dizájn, karakteres vonalak és egy csipet pimaszság... Az Új ZOE személyisége felrázza a hétköznapokat. Minden elemében elektromos!

Az Új ZOE stílusa most még karakteresebb. Merész vonalait a Renault modelleknél már védjeggyé vált C-alakú fényjegyekkel, 100%-ban LED-es fényszórókkal, ködlámpákkal és hangsúlyosabb hűtőráccsal egészíti ki. A motorháztető határozottan domborított vonalai a nagyobb méretű Renault-embléma irányában futnak össze, alatta pedig egy új, erősebb motor fokozza a vezetési élményt.

 

Jusson messzebbre, szabadabban!

A határok azért vannak, hogy legyőzzük őket! Az Új ZOE WLTP-ciklus szerinti hatótávolságát 395 km-re növeltük, verziótól és felszereltségtől függően. Vezessen akár egy hétig egyetlen töltéssel, teljes nyugalomban. Kövesse figyelemmel a fogyasztást és a fékenergiavisszanyerést lassításkor az új, 10"-os digitális műszeregységen.

A töltés még sosem volt ennyire egyszerű!

Az Új ZOE mindenhová elkíséri Önt napi teendői során, és közben bármelyik töltőállomáson feltöltheti. Ha otthon egy 7,4 kW-os Wallboxhoz csatlakoztatja autóját, az reggelre teljesen feltöltődik. Ráadásul az új CCS (Comboplug, kombinált töltőrendszer) csatlakozója a villámtöltést biztosító töltőállomásokkal is használható, így fél óra alatt akár 150 km-es hatótávolságot kaphat, egyszerűen. Caméléon® okostöltőjének köszönhetően alkalmazkodik a nyilvános váltakozó áramú (AC) töltőállomások elérhető teljesítményéhez (22 kW-ig), így az adott töltőponton a lehető legjobb töltési időt érheti el. 

Az Új ZOE egészen biztosan egyedülálló vezetési élményt jelent, nap mint nap. Új, 100 kW-os (136 lóerős) R135 elektromos motorjával az Új ZOE még érezhetőbb dinamikus teljesítményt kínál. Az Új ZOE végsebessége 140 km/h-ra növekedett, így az előzés gyerekjáték. Fedezzen fel egy egészen újfajta nyugalmat.

 

zoeweb.jpg

 

1 A kedvezmény 2020.06.15-től a készlet erejéig vagy visszavonásig érvényes, minden Új Renault ZOE R135 gépkocsira, metálfényezés opció választása esetén, magánszemélyek és jogi személyek részére, az alábbi feltételekkel. A feltüntetett kedvezmény a „Megfizethető árú elektromos gépjármű és segédmotoros kerékpár (robogó) beszerzésének támogatására” vonatkozó sikeres pályázat alapján elnyerhető 2 500 000 Ft támogatást, és a gépkocsi hivatalos listaárából adott további 1 500 000 Ft árengedményt tartalmaz. Az állami támogatást az Innovációs és Technológiai Minisztérium nyújtja, a támogató által meghatározott feltételekkel. A Renault a pályázat eredményéért nem vállal felelősséget. Az állami támogatás 2020. június 15-től igényelhető és a pontos feltételei az alábbi oldalon tekinthetők meg: https://elektromobilitas.ifka.hu/

Új Renault ZOE Intens R135 Z.E. 50 vegyes fogyasztás Wh/km: 169, l/100 km: 0; CO2-kibocsátás g/km: 0, Az üzemanyag-fogyasztásra és CO2-kibocsátásra vonatkozó adatok meghatározása a Bizottság (EU) 2017/1151 rendeletében előírt WLTP vizsgálati eljárással történt. Bővebb információkért keresse fel a www.renault.hu/wltp oldalt. A 395 km-es hatótáv Új Renault ZOE R110 Z.E. 50 verzió esetén érvényes kombinált használat módban, WLTP vizsgálati eljárás szerint Az új személygépkocsi fajlagos üzemanyag-fogyasztási és CO2-kibocsátási adatai megtalálhatóak az üzemanyag-gazdaságossági ismertetőben, amely ingyenesen hozzáférhető minden eladási helyen és a fogyasztóvédelmi hatóságnál. A gépjármű tényleges fogyasztása eltérhet ezen értékektől a vezetési stílus, a gépjármű terhelése, az időjárási viszonyok továbbá az útvonalválasztás függvényében. A gépjárművek elérhetősége, a műszaki adatok és megoldások, valamint a felszereltségek országonként eltérhetnek, és bármikor módosíthatók. A feltüntetett adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek. Részletek a Renault Márkakereskedéseknél! A képek illusztrációk.


Érdeklődjön kedvezményes modelleinkről!

Pole je povinné
Pole je povinné
Pole je povinné
Pole je povinné
Kérjük, segítse munkánkat azzal, hogy megad pár további információt.
Pole je povinné

__legal_notice__
Pole je povinné
Márkáink
Renault Dacia