RENAULT MODELLEK KIEMELT ÉV VÉGI AJÁNLATOKKAL

ren_range_18vegi_banner_640x360.jpg

0% THM finanszírozással*

Akár vagány városi kisautót, családi egyterűt, SUV-ot vagy elegáns limuzint keres, a Renault-nál biztosan jó helyen jár! Gazdagon felszerelt modelljeinkben megtalál minden olyan tartozékot, melyek megkönnyítik mindennapjait és segítenek a kihívások leküzdésében. Ez az Easy Life ígéret.

Nálunk az év vége most kezdődik, ugyanis ügyfeleinket kiemelt ajánlatokkal várjuk márkakereskedéseinkben Fóton és Gödöllőn. Válogasson kedvére modelljeink között, tekintse meg átlátható árlistáinkat és tervezze meg kiválasztottját egyszerűen. Értékesítő kollégáink készséggel állnak rendelkezésére és amennyiben finanszírozással szeretné elvinni új autóját, itt az idő: most 0% THM-mel* teheti ezt meg!


Érdeklődjön kedvezményes modelleinkről!

Pole je povinné
Pole je povinné
Pole je povinné
Pole je povinné
Kérjük, segítse munkánkat azzal, hogy megad pár további információt.
Pole je povinné

__legal_notice__
Pole je povinné

**A Renault CLIO , CLIO Société és CLIO Grandtour modellek a Datahouse Kft. statiszikái alapján vezették a “Kisautó” (A+B) szegmens eladásait 2017.01.01 – 2017.12.31 közötti időszakban.

*A finanszírozási ajánlat fogyasztók részére szól, és a 2018.10.01. – 2018.11.30. között megkötött szerződésekre érvényes, valamennyi Renault személygépjármű modell esetében, kivéve Twingo. A finanszírozás keretében zárt végű pénzügyi lízing vehető igénybe, forint alapon, referencia-kamatlábhoz kötött változó kamatozással (1 hónapos BUBOR érték alkalmazásával) és változó kamatfelárral. Finanszírozási feltételek: önerő minimum 35 %, elektromos autók esetén 40%, futamidő 24 -48 hónap, a finanszírozás minimum összege 600 000 Ft. A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, a feltételek változása esetén mértéke módosulhat, értéke nem tükrözi a finanszírozás kamatkockázatát. A kamat mértéke a referencia-kamatláb módosulásával minden törlesztési időszakban automatikusan módosul, akkor is, ha a kamatfelár mértéke változatlan. A finanszírozó a lízingszerződés teljes futamidejére Casco biztosítás fenntartását írhatja elő. Finanszírozó:  UniCredit Leasing Hungary Zrt. A Finanszírozó egyedi hitelbírálatot végez, a jóváhagyott végleges feltételeket, amelyek eltérhetnek a jelen hirdetésben feltüntetett feltételektől, az egyedi szerződés tartalmazza. A Finanszírozó mindenkor hatályos Üzletszabályzata, Általános Szerződési Feltételei és Hirdetménye a www.unicreditleasing.hu honlapon keresztül érhetőek el. A jelen hirdetésben közölt adatok nem teljes körűek és nem minősülnek szerződéskötési ajánlatnak. A részletekért keresse fel hivatalos Renault Márkakereskedőjét.

CLIO vegyes fogyasztás l/100 km: 3,9-5,2; CO2-kibocsátás g/km: 104-118, CAPTUR vegyes fogyasztás l/100 km: 4,2-5,6; CO2-kibocsátás g/km: 111-128, MEGANE vegyes fogyasztás: l/100 km: 5,4-5,7; CO2-kibocsátás g/km: 124-130,  SCENIC vegyes fogyasztás l/100 km: 4,8 – 4,9; CO2-kibocsátás g/km: 127 - 129 NEDC BT ciklus szerint. A feltüntetett üzemanyag-fogyasztás, illetve CO2-kibocsátás a mindenkor hatályos szabályok által előírt mérések eredményei. A képek illusztrációk.

Renault Akciók Renault modellek kiemelt év végi ajánlatokkal
Márkáink
Renault Helios Dacia Helios